Vind je het leuk om als Engineer MS te werken aan 10kV & 20Kv installaties?

Sector: Biotechnologie / Biochemie
Niveau:
Plaats: Schiedam
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau met ongeveer 550 medewerkers, verdeeld over diverse vestigingen in Nederland en Duitsland. De organisatie werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in vele marktsegmenten aan mooie en uitdagende projecten. De projecten richten zich onder andere op haalbaarheidsstudie, basic en detail engineering, realisatie en inbedrijfstelling tot en met de nazorg.

De organisatie is gespecialiseerd in Industri?le Projecten, Machinebouw en Product Engineering op het gebied van: Project Management, Basic en Detail engineering, Engineering Analysis, Plant Design, Turnkey oplossingen, Industri?le automatisering, CE markeringen, Technisch advies en 3D ontwerp.

Ambitieuze technici op MBO , HBO of WO-niveau vinden daarom bij de opdrachtgever een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor groei en individuele ontwikkeling. Er zijn geen lange communicatielijnen, de organisatie is een platte en gedreven organisatie waar ondernemen en durf gewaardeerd worden.

Functieomschrijving

Als Engineer Middenspanning zul je in een team werkzaam zijn aan meerdere projecten tegelijk of zelfstandig aan kleinere projecten op het gebied van 10-20kV installaties. Hierbij heb je op projectbasis contact met de Engineers van de opdrachtgevers en onderhoudt je de contacten daarmee. Je zult regelmatig optreden als Lead Engineer. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het maken van projectplannen, (Detail-)engineering en het uitwerken van montagebestekken voor distributienetten en schakelstations t.b.v. middenspanningsinstallaties (10-20kV). Je zult ook betrokken zijn bij de uitvoering en de in bedrijfname van de projecten. Tot slot stuur je de uitvoerende partij aan op kwaliteit van de technische uitvoering, planning en budget.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam